Startside

Fotoalbum

Træning

Links

 

 

 

 

Velkommen til Hunters side

Hunter på hans 1 års fødselsdag


Hunter 9 mdr. gammel.

Så fik vi os en ny schæferhvalp. Vi valgte en grå schæferhund denne gang, fordi vi ikke så gerne ville ha' en, der kom til at ligne vores forrige schæfer Charlie (Langtoftens Vango).

Hunter er helt anderledes end vi husker Charlie som hvalp, hvor Charlie fulgte os rundt hele tiden, og hele tiden var opmærksom på os, så er Hunter lige modsat, han går rundt i haven som om han ejer det hele, og han er helt ligeglad med, hvor vi opholder os, når han er på "eventyr".

Hunter er sprængfyldt med selvtillid, og han har allerede flere gange været nede ved hækken til naboen, og fortælle naboens rughårede gravhund, at på vores side af hækken, der er det ham der styrer showet. Vores storpuddel fik hans selvtillid at mærke 2 min. efter at de var ført sammen, for der prøvede den lille 8 uger gamle drønnert at "bestige" hende hele 3 gange, da det ikke lige lykkedes, så røg han en tur ind under hende for at se, om der evt. skulle være en tår mælk i "automaten", når nu det var en tæve.

 

 

Sidste nyt.

28/10 2007. Hunter be-stod i dag sin første Beg.B. prøve. Vi smed alle 20 point i "sid under gang" fordi han valgte at igno-rere min sit kommando og bare trave efter mig   Grrrrr... ak ja de kære dyr... Nå men vi sluttede med 71 point og tilstræk-kelig, så hvis bare "lømlen" havde gjort som under  træning, og sat sig, havde vi faktisk lavet en ganske hæderlig B prøve, nu blev det en af den slags prøver, man havde meget stært ved at glæde sig over at ha' bestået.

5/9 2007. Hunter be-stod i dag sin færdsels-prøve.

1/9 2007. Hunter elsker sin nye lillesøster, han er faktisk så vild med hende at han til tider glemmer helt har høre efter hvad der bliver sagt, men hvor er det fedt at se hvordan han har modtaget hende, de har været bedste venner fra første sekund.

12/8 2007.  Så har vi igen været en tur forbi Karina og Karsten for at vælge Hunters lillesøster. Alle tævehvalpe er utrolig ens, så vi havde MEGET svært ved at vælge, men det lykkedes til sidst (tak til Karina og Karsten for deres tålmodighed med os). Så nu er det bare at vente på at Hedegård's Lucky Lady bliver 8 uger, så vi kan hente hende hjem.

2/8 2007. Så har vi været på besøg hos Karina og Karsten (kennel Hedegård) for at se på Bines hvalpe, her hvor de er blevet 5 uger. Sikke en lækker flok. Det bliver svært at vælge Hunters lillesøster når vi når så langt.

29/6 2007. Så ligger det fast, at Hunter bliver store-bror omkring uge 34, da Chaki har født 3 hanner og 6 tæver, og da vi er 3. vælger bliver der 4 tæve-hvalpe at vælge imellem J
Skulle andre være interesseret i en tævehvalp fra kuldet, så kan i finde link til Kennel Hedegårds hjemmeside under "Links"

17/6 2007. Så er der igen håb  om en lille ny i hytten, da vi har flyttet vores reservering på en tævehvalp over på et kuld der skulle komme sidst i Juni efter Jabina Chaki og Vice-verdensmesteren Ängsbackens Rosso.

16/6 2007. Så smutte-de  chancen for at få en tævehvalp efter Hede-gårds Duller og Yasso v. Herding Brook, som ellers så ud til at blive et rigtig spændende kuld, med desværre var der ikke hvalpe nok til at vi også kunne hente en. (læs mere om kuldet på Dederthing's hjemmeside, ldu kan finde et link under "Links" )

23/4 2007.  Så er det blevet besluttet at Hunter skal ha' en lille ny lege-kammerat. Vi har lavet en aftale med Karsten (kennel Hedegård) om at vi skal ha' en tævehvalp efter Hedegårds Duller og Yasso v. Herding Brook.

12/4 2007.  Så er der fødselsdag, Hunter fylder 1 år i dag. Vi fejrer dagen med alm. lydighedstræ-ning efterfugt af lidt god hundemad ;-)

25/3 2007. Vores træning over vinteren med lydighed er gået rigtig godt, og Hunter lydighed på træningsplad-sen er rigtig god, så der er der kun lidt han skal ha' rettet. Sportræning har vi også meldt os på, da jeg havde brug for hjælp, til at få ham til at søge dybt, for vi gik ikke spor, vi løb spor, og det er så det første vi skal ha' rettet op. Hunter ved godt hvad det går ud på, jeg har bare ikke fået nok ro på ham inden vi er startet, og så har jeg "snakket" for meget til ham på sporet når det er gået for stærkt, nu har jeg fået nogle værktøjer til at løse vores problem, uden at vi mister focus på sporet.

24/2 2007. Så har vi været til indskrivning, og har fået meldt og på de hold der har interesse.

10/11 2006. Vi slås stadig med vokseværk, og det har nu været rundt på alle ben mindst en gang. Træningen går fint men p.g.a. vokseværken tager vi den lidt med ro.

19/10 2006.  Så er Hunter startet med at svømme. Han svømmer 2 gange en ½ time om ugen, og han syntes det er rigtig sjovt, så det er alle pengene værd.  Se billeder fra svømning i Fotoalbum.

28/9 2006. Vi slås igen med vokseværk i højre forben, eller det vil sige vi og dyrlægen tror det er vokseværk, men da det nu er 2. gang indenfor en måned, har vi besluttet at få benet røntgenfotogra-feret.

26/8 Hunter er frisk igen så træning osv. er genop-taget på fuld styrke.

21/8 2006 Vi har væ-ret en tur forbi dyrlægen, da Hunter i nogle dage har haltet på højre forben, jeg havde en formodning om at det var vokseværk, og det mente dyrlægen også, så vi har fået  nogle smertestillende piller som han kan få, hvis han har mange smerter, og så skal det gerne forsvinde i løbet af ugen.

 5/8 2006. Så er Hunter skrevet ind til Træning i Schæferhundeklubbens kreds 47, der er desværre ikke schæferhvalpe nok tilmeldt, til at de kan få deres eget hold, så vi er blevet tilbudt at træne på et blandet hvalpehold, eller at træne på holdet lige over hvalpeholdet. Vi vælger at prøve begge hold og se hvordan vi passer ind, inden vi bestemmer os.

31/7 2006. Så har Hunter været udenlands for første gang, det blev et par ture til Tuskland i for-bindelse med vores ferie i jylland. Hunter nyder at køre bil, så det gik helt uden problemer.

17/7 2006. Hunter har været ved stranden for første gang, og sikke han nød det. Der er et par billeder fra turen i fotoalbummet.

12/7 2006. Hunter er blevet rabies vaccineret så nu er han snart klar til at komme med til udlandet.

5/7 2006. Så blev Hun-ter 12 uger og første vac-cination er overstået, og samtidig fik Hunter lige det obligatoriske "eftersyn", hvilket ikke rigtig  passe-de  ham. Der blev også  sat gang i et hundepas, så vi kan tage ham med til udlandet.

1/7 2006.  Så er Hunter blevet 11½ uge, og nu hvor der er kommet helt styr på bagbenene, har han fundet ud af, at han kan nå op på bordet og se om der er noget der er værd at stjæle :-)

7/6 2006. Så blev hvalpen hentet, det blev Hedegårds Hunter.

14/5 2006. Besøgte vi Kennel Hedegård og fik set hvalpene, så de sidste uger, til hvalpen bliver 8 uger, bliver MEGET lange.

19/4 2006. Blev der fundet en kennel med en grå  hanhvalp ledig, så den  reserverede jeg med det samme til os.

11/4 2006. var da-gen hvor jagten på en ny schæferhvalp gik ind, og vi var vidt omkring for at finde en grå (gerne sort) hvalp.

Sidst opdateret

05-11-2007

 
Hit Counter